lütfen cevap verin
lütfen cevap verin
Khalid Yönetici Admin Katılım 11 Ağu 2009 Mesajlar 669 Puanları 18 Ad Soyad Kadir Halit Meslek Mühendis İkametgah Samsun Yetiştirdiğim Irk Taklacı 6 Nis 2018 #22 Her ırk olur çatının konumu müsait çıkışlar vs... ye göre alınacak verim değişecektir
twetyynet Yönetici Yardımcı Admin Katılım 18 Ocak 2014 Mesajlar 176 Puanları 18 Yaş 42 Ad Soyad Hasan Vedat Meslek Öğretmen İkametgah Kocaeli Yetiştirdiğim Irk Taklacı Diğer Irklarım Yok 11 Nis 2018 #30 Çatının ve çatı arasının görsellerini paylaşabilirseniz daha detaylı bilgiler verebiliriz. yoksa çatı arasında her türlü kuş besleyebilirsiniz
Çatının ve çatı arasının görsellerini paylaşabilirseniz daha detaylı bilgiler verebiliriz. yoksa çatı arasında her türlü kuş besleyebilirsiniz
K kelebek güvercin 12 Nis 2018 #33 4 kelebek 2 mardin 2 şekeri 2 bango 2 posta bu kuşları yeni aldım ne zaman kanatlarını açayım
P postacı 14 Nis 2018 #34 4 ala 3 kelebek 5 bango 2 baska 2 dolapçı 2 şebap aldım kanatlarını çekeyim mi makaslayayım mı bantlıyımmı
4 ala 3 kelebek 5 bango 2 baska 2 dolapçı 2 şebap aldım kanatlarını çekeyim mi makaslayayım mı bantlıyımmı
Hasip Yönetici Site Genel Yöneticisi Katılım 5 Ocak 2008 Mesajlar 487 Puanları 46 Yaş 35 Ad Soyad Hasip Tosun Meslek Bilgisayar İkametgah Afyon Yetiştirdiğim Irk Adana Diğer Irklarım Hünkari 2 May 2018 #40 O zaman şu şekilde yapalım. Üyeliği mecburi hale getirelim, Çünkü bu şekilde bir karmaşa oluşmaya başladı sitede. Saygılarımla.
O zaman şu şekilde yapalım. Üyeliği mecburi hale getirelim, Çünkü bu şekilde bir karmaşa oluşmaya başladı sitede. Saygılarımla.